Recept voor 4 personen, bereiding 25 min
Ingrediënten
- 4 grote stengels rabarber
- 4 appels
- 12 eetlepels havermout
- 4 eetlepels boekweitmeel
- 4 eetlepels kaneel
- 4 eetlepels agavesiroop of honing
- 6 eetlepels kokosolie
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 180 ℃
- Snijd de appel en rabarberstelen in stukjes en meng in een pannetje met de kaneel.
- Zet het pannetje op laag vuur met een klein laagje water en laat 15 minuten zachtjes koken totdat de appel en rabarber zacht is.
- Voeg de agavesiroop of honing toe en meng goed. Plaats dit mengel in een ovenbestendig bakje.
- Smelt in een steelpannetje de kokosolie en voeg hier de havermout en boekweitmeel aan toe. Meng goed en schep dit op het appel en rabarbermengsel.
- Bak dit 20 tot 25 minuten in de oven en serveer met een schepje kwark of yoghurt.